هیچ محصولی یافت نشد.
آی ام پی imp
پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی در مهر ماه سال ۱۳۷۷ تاسیس شد و پس از چند سال فعالیت به عنوان مرکز تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی در داخل کشور مورد تصویب شورای گسترش دانشگاههای علوم پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قرار گرفت. وجود تیمی مجرب از محققان و اعضای هیئت علمی در این پژوهشکده و بهرهگیری از دانش بهروز آن ها باعث شده که این مرکز در تمامی زمینههای آنالیز، فرمولاسیون، تولید نهال، بذر و فرآوردههای دارویی و گیاهان دارویی فعالیت داشته باشد. همچنین این پژوهشکده توانسته محصولات منحصربفرد خود را که برگرفته از گیاهان دارویی است، با برند آی ام پی imp به بازار عرضه کند.
پیشنهاد میکنیم قبل از خرید محصولات این برند اطلاعاتی که در ادامه شرح میدهیم را در نظر بگیرید.
گروههای پژوهشی و مراکز خدمات تخصصی پژوهشکده گیاهان دارویی
- گروه پژوهشی فارماکولوژی و طب کاربردی
- گروه پژوهشی فارماکوگنوزی و داروسازی
- گروه پژوهشی کشت و توسعه گیاهان دارویی
- گروه پژوهشی بیوتکنولوژی گیاهان دارویی
- مرکز خدمات تخصصی تولید فرآوردههای دارویی و معطر گیاهی
محصولات برند آی ام پی
پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی همواره در تلاش بوده تا با توجه به نیازهای کشور و محدودیت منابع، روشهای فناورانه را در پیش گیرد و محصولات برند خود را بر پایه گیاهان دارویی تولید و به بازار عرضه کند. این محصولات عبارتند از:
مکمل های ورزشی با پایه گیاهی آی ام پی
از آنجا که مکملهای ورزشی اغلب وارداتی و تقلبی هستند و منجربه بروز بیماریهای مختلف در افراد میشوند، برند آی ام پی imp برای مرتفع کردن این مشکل و تضمین سلامت ورزشکاران، ۴ مکمل ورزشی بر پایه گیاهی، را ارائه داده است.
تولید دمنوش های هرمی ایمپوهرب
خط تولید دمنوشهای این مرکز به تازگی راه اندازی شده و با ظرفیت خوبی در حال تولید است. ویژگیهایی که محصولات این برند را از سایر دمنوشها متمایز میکند، شکل ظاهری بسته بندی و کیفیت فیلتر دمنوشها است.
آفتکش گیاهی برای گیاهان گلخانهای و مزرعهای
آفتکشهای مصرفی در مزارع و گلخانهها از نوع شیمیایی هستند و همین امر موجب آسیبزایی آنها خواهد بود. به همین دلیل بهترین جایگزین برای اینگونه سموم، جایگزینی برگرفته از طبیعت است که در محصولات برند آی ام پی impعرضه شده است.
آنتی بیوتیکهای دامی بر پایه گیاهان دارویی
با توجه به اینکه تولید آنتیبیوتیک دامی در کشور با مشکلات زیادی روبرو است و هزینه بالایی دارد، همچنین نقش بسزایی در پیشگیری دامها از ابتلای به ویروسها دارد، بهترین راه حل تقویت سیستم ایمنی دامها با بهرهگیری از جایگزینهای گیاهی است. در همین راستا محققان پژوهشکده گیاهان دارویی به فرمولاسیون ۵ آنتیبیوتیک گیاهی دست پیدا کردهاند و با همکاری سایر دانشکدههای برتر دامپزشکی سطح کشور، توانسته اند به نتایج مطلوبی برسند.